Foto Niciun supravieţuitor în accidentul aviatic din China

Niciun supravieţuitor în accidentul aviatic din China
Niciun supravieţuitor în accidentul aviatic din China
Niciun supravieţuitor în accidentul aviatic din China
Niciun supravieţuitor în accidentul aviatic din China

Niciun supravieţuitor nu a fost găsit în prăbuşirea avionului companiei China Eastern Airlines cu 132 de persoane la bord în sudul Chinei, a informat marţi presa de stat chineză.

Accidentul s-a produs într-o zonă montană greu accesibilă. Aeronava a căzunt în plan vertical, iar la impactul cu solul a izbucnit un incendiu uriaș care a fost observat de la zeci de kilometri. Bucăți din aeronavă au fost găsite chiar și la câțiva kilometri de la locul unde s-a prăbușit. 

Epava avionului a fost găsită, dar nimeni nu a fost găsit în viaţă, a anunţat canalul CCTV la aproximativ 18 ore după prăbuşire. Câteva sute de pompieri şi salvatori sunt implicaţi în eforturile de căutare. Cauza accidentului nu este cunoscută încă. Boeing a spus că lucrează pentru a colecta mai multe informaţii.

Boeingul 737, vechi de şapte ani, a căzut brusc luni de la o înălţime de peste 8.000 de metri, a raportat controlul traficului aerian, potrivit Agerpres.

La bord se aflau 123 de pasageri şi 9 membri ai echipajului, toţi cetăţeni chinezi. Acesta este cel mai grav accident de aviaţie produs în China în aproape 12 ani.

Zborul numărul MU5735 s-a prăbuşit lângă Wuzhou, în provincia din sudul Chinei Guangxi. Aparatul era în drum de la Kunming, în provincia Yunnan, spre Guangzhou în provincia Guangdong.

Producătorul american de avioane Boeing a declarat că experţi tehnici sunt pregătiţi să asiste la investigaţia cauzei accidentului, condusă de autorităţile aviaţiei civile chineze.

Acțiunile Boeing au scăzut cu până la 8% în tranzacțiile înainte de comercializare luni, după ce unul dintre avioanele sale operate de China Eastern Airlines s-a prăbușit cu 132 de pasageri la bord.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza