O grădină zoologică a început vaccinarea anti-COVID a animalelor

O grădină zoologică a început vaccinarea anti-COVID a animalelor
| Foto: mediafax.ro

O grădină zoologică din San Francisco îşi vaccinează felinele mari, urşii şi dihorii împotriva coronavirusului

O grădină zoologică din San Francisco îşi vaccinează felinele mari, urşii şi dihorii împotriva coronavirusului ca parte a unui efort naţional de protejare a speciilor de animale, folosind un vaccin experimental.

Alex Herman, vicepreşedintele serviciilor veterinare de la grădina zoologică, a declarat că niciunul dintre animale nu a contractat virusul, dar că vor să fie prevăzători. Tigrii, urşii negri şi grizzly, leii montani şi dihorii au fost cei dintâi care au primit prima dintre cele două doze. Urmează primatele şi porcii.

„Suntem fericiţi şi uşuraţi că putem să ne protejăm mai bine animalele cu acest vaccin”, a declarat Herman prin intermediul unui comunicat de presă.

Maimuţele şi felinele sunt cele mai sensibile în faţa coronavirusului. Au fost cazuri confirmate printre gorilele, tigrii şi leii din grădinile zoologice de pe mapamond, relatează Global News.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza