Video PANICĂ la bordul unui avion! Aeronava a căzut în gol sute de metri: „A fost ca o prăbușire din vârful unui rollercoaster. Șocant!”

PANICĂ la bordul unui avion! Aeronava a căzut în gol sute de metri: „A fost ca o prăbușire din vârful unui rollercoaster. Șocant!”

O aeronavă care efectua un zbor intercontinental a fost surprinsă de un front sever de turbulențe, moment în care s-a prăbușit în gol câteva sute de metri, ceea ce a produs panică și haos la bord.

Un zbor Lufthansa, care a decolat miercuri de pe aeroportul din Austin, Texas, cu destinația Germania,a fost nevoit să redirecționat pe un aeroport din Washington, după o serie de turbulențe puternice, a declarat un purtător de cuvânt, potrivit CNN.

Turbulențele "scurte, dar severe", au avut loc la aproximativ 90 de minute după decolare, când aparatul Airbus A330 zbura la 11.000 de metri deaspura statului Tennessee, și au avut ca rezultat rănirea minoră a unor pasageri, a spus pentru sursa citată un purtător de cuvânt al Lufthansa.

„Au fost așa-numitele turbulențe pe cer senin, care pot apărea brusc, fără fenomene meteo vizibile”, se arată într-un comunicat al companiei Lufthansa.

O pasageră aflată la bord, Susan Zimmerman, a povestit episodul. Femeia spune că turbulențele au apărut la scurt timp după ce echipajul a servit masa pasagerilor. 

„În timpul cinei, am fost loviți brusc de o o rafală de vânt, avionul a luat altitudine, apoi am căzut 300 de metri în gol. A fost ca o prăbușire în gol pe neașteptate de cinci secunde din vârful unui rollercoaster, farfurii și pahare zburau în tavan, iar geanta mea, care se afla pe podea, a zburat prin spatele meu”, a spus Susan Zimmerman.

Aceasta a povestit că s-a simțit cum avionul cade pur și simplu în gol și că a auzit oamenii țipând și zgomot de pahare sparte.

„Mă bucur că în cea mai mare parte suntem bine cu toții. A fost șocant!”, a spus pasagera, adăugând că, la aterizare, avionul era plin de mâncare și tacâmuri împrăștiate pe podea.

Comenteaza