„Păpușa de Fier” a lui Putin: Moscova ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear asupra Marii Britanii chiar în timpul funeraliilor Reginei

„Păpușa de Fier” a lui Putin: Moscova ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear asupra Marii Britanii chiar în timpul funeraliilor Reginei

O prezentatoare TV din Rusia a afirmat pe post că Moscova ar fi trebuit să bombardeze Marea Britanie chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a, având în vedere câte personalităţi se aflau în Londra la acel moment. 

Prezentatoarea TV Olga Skabeieva, poreclită „Păpușa de Fier” a lui Vladimir Putin, a declarat în cadrul unui talk-show că Moscova ar fi trebuit să lanseze un atac nuclear asupra Marii Britanii chiar în timpul funeraliilor reginei Elisabeta a II-a.

Comentariile controversate au fost făcute luni, la o oră de mare audiență, răspunzându-i unui deputat, Andrei Guruliov, care a spus că Rusia ar trebui să bombardeze Regatul Unit, potrivit Yahoo News.

Gazda emisiunii, Olga Skabeeva, a spus că Rusia ar fi trebuit să lanseze o lovitură nucleară luni, 19 septembrie deoarece mulți oameni importanți au fost prezenți la înmormântarea Reginei. „Ar fi trebuit să o facem astăzi (luni - n.red.), toți oamenii importanţi sunt acolo pentru înmormântarea reginei”, a afirmat prezentatoarea. 

Olga Skabeieva este cunoscută pentru șarjele dure pe care le adoptă în discursul propagandistic de la postul Rossia-1, pentru a lua apărarea regimului Putin. 

Comenteaza