Putin îl angajează pe Steven Seagal să-i antreneze soldații

Putin îl angajează pe Steven Seagal să-i antreneze soldații

Rusia îl angajează pe Steven Seagal pentru a le preda artele marțiale soldaților săi.

Actorul hollywoodian Steven Seagal a fost prezent la Moscova la inaugurarea unui centru de aikido din Rusia, unul dintre obiectivele acestuia fiind pregătirea tinerilor pentru serviciul în forțele armate ruse, relatează insidethegames, potrivit Mediafax.

Steven Seagal va fi profesor în cadrul acestui centru, unul dintre obiectivele acestuia fiind pregătirea tinerilor pentru serviciul în forțele armate ruse.

Seagal a primit cetățenia rusă în 2016, iar în 2018 a fost numit trimis special al Rusiei în Statele Unite, țara sa natală.

Posesor al centurii neagre cu șapte Dan în disciplina artelor marțiale aikido, Seagal este instructorul șef al Federației Ruse de Aikido din 2018 și a tăiat panglica pentru a deschide Centrul din capitala țării.

Potrivit agenției oficiale de știri de stat rusești TASS, Centrul are ca scop „dezvoltarea stilurilor și direcțiilor participanților la aikido tradițional și modern, creșterea motivației acestora, oferirea oportunităților de a primi un titlu sportiv și pregătirea tinerilor pentru serviciul în forțele armate.”

"Trebuie să deschidem mai multe astfel de centre pentru a o dezvolta. Este important ca dezvoltarea aikido-ului să se desfășoare într-un ritm mai rapid".

Putin i-a acordat recent lui Seagal Ordinul Prieteniei, iar actorul l-a descris pe președintele rus drept "cel mai mare lider al lumii".

 

 

Comenteaza