Războiul din Ucraina nu s-a terminat, însă McDonald's redeschide la Kiev după 7 luni

Războiul din Ucraina nu s-a terminat, însă McDonald's redeschide la Kiev după 7 luni
| Foto: Gelia78 - Depositphotos.com

Gigantul american va reveni treptat în Ucraina cu restaurantele de tip fast-food după ce și-a închis activitatea la declanșarea atacurilor comandate de la Kremlin.

McDonald's a anunţat că de mâine va începe redeschiderea treptată a restaurantelor din Ucraina, începând de la Kiev, odată cu lansarea McDelivery: a scris şefa departamentului de comunicare al McDonald's, ucraineanca Alesia Mudzhiri, pe Facebook.

McDelivery va fi primul care va lucra la Kiev, alte şapte restaurante urmând să se redeschidă în capitală peste o săptămână, iar ulterior va fi rândul altor restaurante, din alte oraşe din vestul ţării.

Restaurantele vor fi deschise de la ora 9 la ora 21 şi vor fi închise în timpul alertei aeriene, pentru a permite angajaţilor şi patronilor să ajungă la cel mai apropiat adăpost.

McDonald's închisese toate cele 109 restaurante ale sale din Ucraina când a început invazia rusească, pe 24 februarie. În august, compania a declarat că va redeschide treptat restaurantele din Kiev şi vestul Ucrainei.
 


 

Comenteaza