Româncă găsită moartă pe un drum de munte din Italia împreună cu trei dintre câinii săi

Româncă găsită moartă pe un drum de munte din Italia împreună cu trei dintre câinii săi
| Foto: Facebook

Trupul femeii a fost găsit înghețat în zăpadă, alături de trei câini, morți și ei, în apropiere de casă, în munții Apenini.

Cristiana Gogu avea 50 de ani și era dresoare de câini, fiind specializată pe dresarea celor din rasa Ciobănesc Mioritic din Carpați, relatează ziarul Corriere della Sera, citat de rotalianul.com.

Aceasta s-a mutat în Italia și locuia într-o casă de lemn, lângă localitatea Badia Tedalda, provincia Arezzo din Toscana, într-o zonă care, pe timp de vară, este superbă, dar pe iarna este complet izolată din cauza ninsorilor.

Cea care a semnalul de alarmă inițial a fost mama Cristianei, care nu reușea să mai intre în contact cu ea de câteva zile și a cerut ajutorul carabinierilor din Badia Tedalda.

Poliția a deschis imediat o anchetă și a aflat că femeia a fost văzută ultima oară în cursul zilei de marți, 24 ianuarie 2023, când a coborât dintr-un autobuz, în zona Svolta del Podere, după ce a fost la magazin pentru a cumpăra mâncare pentru câini.

De acolo, ea a încercat să ajungă pe jos acasă, iar pe drum a fost întâmpinată de trei dintre câinii săi.

Potrivit anchetei, femeia a făcut infarct, probabil cauzat de temperaturile scăzute și efort. În zona în care ea locuiește, duminică și luni au fost cele mai puternice furtuni de zăpadă din Italia.

Trupul ei a fost găsit congelat și îngropat sub circa un metru de zăpadă, la fel ca și corpurile celor trei câini care se aflau cu ea, precizează ziarul italian.

Autoritățile locale au anunțat că familia din România va veni să ridice corpul femeii, care va fi înmormântată în țară. Ceilalți câini ai Cristianei, de la ferma unde locuia, au fost preluați de voluntari.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza