Rușii au bombardat o biserică din Urcaina. Un preot a murit

Rușii au bombardat o biserică din Urcaina. Un preot a murit
| Foto: Hudozhnytsya - Depositphotos.com/Fotografie ilustrativă

Un preot, în vârstă de 72 de ani, a murit în timpul unui bombardament al ruşilor asupra unei biserici din sudul Ucrainei, anunţă autorităţile ucrainene.
 

Un preot în vârstă de 72 de ani a fost ucis într-un atac rusesc asupra Bilozerka, în regiunea Herson, a declarat Andriy Yermak, şeful biroului preşedintelui Ucrainei, potrivit Sky News, citat de Mediafax.

Artileria a lovit curtea unei biserici, rănind şi o femeie de 76 de ani, a mai spus Andriy Yermak. În timpul atacului au mai fost avariate patru clădiri rezidenţiale, oficiul poştal, sedii administrative, piaţa centrală şi elemente de infrastructură.

În paralel, a crescut numărul victimelor atacului aerian de la Krivoi Rog, în centrul Ucrainei. Autorităţile locale au anunţat că sunt 10 persoane decedate şi cel puţin 28 rănite în clădirea cu cinci etaje atacată de ruşi marţi dimineaţă. O persoană a rămas sub dărâmături, a precizat primarul oraşului Krivoi Rog, Oleksandr Vilkul.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza