Video Seismul din Turcia. Salvatorii români au scos un bărbat de sub dărâmături şi acum încearcă să recupereze un adolescent

Seismul din Turcia. Salvatorii români au scos un bărbat de sub dărâmături şi acum încearcă să recupereze un adolescent

Echipa de salvatori români care acţionează în Antakia a salvat un bărbat de sub dărâmături şi, în prezent, încearcă să recupereze un adolescent, făcând un culoar către locul în care acesta este blocat, anunţă miercuri IGSU.

”Pe parcusul nopţii, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenţie în partea de Nord-Vest a oraşului Antakya, iar în urma acţiunilor de căutare desfăşurate a fost identificată 1 persoană de sex masculin, de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton. Victima a fost recuperată în viaţă, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locaţie au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate”, transmite IGSU.
 
La acest moment, salvatorii români execută o altă misiune, în aceeaşi zonă, pentru recuperarea unui adolescent de aproximativ 16 ani, prins sub dărâmături. Membrii echipajului încearcă să creeze un culoar pentru a ajunge la el.  
Din informaţiile primite, în acelaşi loc ar fi cel puţin 2 persoane decedate.
 
Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autorităţile turce, reprezentanţii AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor şi a Situaţiilor de Urgenţă) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acţiune a intervenţiei echipelor venite în sprijin.

”Pe parcusul nopţii, echipei RO-USAR i-a fost repartizată o nouă zonă de intervenţie în partea de Nord-Vest a oraşului Antakya, iar în urma acţiunilor de căutare desfăşurate a fost identificată 1 persoană de sex masculin, de aproximativ 40 ani, cu un membru inferior prins sub o grindă de beton . Victima a fost recuperată în viaţă, în jurul orei 05.45 (ora locală). În această locaţie au mai fost identificate, până în prezent, încă 2 persoane decedate”, transmite IGSU. La acest moment, salvatorii români execută o altă misiune, în aceeaşi zonă, pentru recuperarea unui adolescent de aproximativ 16 ani, prins sub dărâmături. Membrii echipajului încearcă să creeze un culoar pentru a ajunge la el. Din informaţiile primite, în acelaşi loc ar fi cel puţin 2 persoane decedate. Salvatorii români se află în permanentă legătură cu autorităţile turce, reprezentanţii AFAD (Autoritatea pentru Gestionarea Dezastrelor şi a Situaţiilor de Urgenţă) fiind cei direct responsabili în a desemna zona de acţiune a intervenţiei echipelor venite în sprijin.

Comenteaza