Shakira și Pique, ceartă de zile mari chiar de față cu avocații lor...

Shakira și Pique, ceartă de zile mari chiar de față cu avocații lor...

Shakira și Pique au decis să divorțeze după ce fundașul a fost prin într-un amantlâc cu o altă domnișoară.

Astfel, subiectul cel mai aprins a devenit acum custodia celor doi copii, Sasha (6 ani) și Milan (9 ani). Conform publicației As, care citează presa mexicană, Shakira și Pique s-au întâlnit față în față, dar în prezența avocaților.

Numai că întâlnirea s-a terminat cu un mare scandal. Totul a plecat de la solicitarea pe care i-a făcut-o Shakira fundașului Barcelonei. Aceasta i-a spus să se mute în SUA și să semneze cu Inter Miami, pentru a-și putea vedea copiii, iar Pique s-a enervat și a respins această propunere.

De altfel, cearta dintre cei doi a fost surprinsă de un jurnalist paparazzi, Jordi Martin, care a dat detalii.

Shakira se află în aceste momente în San Diego (California), unde stă de ceva timp, după despărțirea de soțul ei.

Sursa citată susține că a fost stabilită o altă întâlnire pentru data de 4 august între echipele de avocați ale celor două părți, tot în SUA și tot pentru a se discuta despre subiectul custodiei copiilor.

Până atunci, Shakira ar urma să se ducă, împreună cu copiii, la o reședință pe care o are în Bahamas.

Cu toate că Pique a respins ferm propunerea Shakirei, de a se transfera la echipa lui David Beckham, Inter Miami, el avea totuși în considerare acest aspect de ceva timp, însă voia să o facă după ce mai juca la Barcelona măcar un sezon. În orice caz, Shakira l-a informat că ar vrea să se mute în Miami (Florida).

Barcelona se află acum în turneul din SUA, unde va juca o partidă de pregătire cu marea rivală Real Madrid, la Las Vegas, iar Shakira intenționează să meargă cu copiii la meci, potrivit digisport.ro.

Comenteaza