Ucrainenii au descoperit o cameră de tortură folosită de ruși în regiunea Harkov

Ucrainenii au descoperit o cameră de tortură folosită de ruși în regiunea Harkov

Ministerul Apărării din Ucraina a postat ceea ce oficialii cred că este o „camera de tortură” folosită de trupele ruse pentru a ține prizonierii ucraineni în orașul Balaklia, din regiunea Harkov.

Pe unul dintre pereții încăperii este scrijelită pe perete, în ucraineană, rugăciunea „Tatăl Nostru“.

Şeful departamentului de investigaţii al Poliţiei de Stat din regiunea Harkiv, Serhii Bolvinov, a scris despre îngrozitoarea descoperire. 

„Ruși și-au înființat un sediu în departamentul de poliție, în recent ocupată Balakliya”, a scris Bolvinov. „Dar acesta nu este cel mai rău. La subsolul departamentului și în clădirea de vizavi au făcut o închisoare și o cameră de tortură pentru locuitorii locali.

Un bărbat a petrecut 46 de zile într-o „închisoare” pentru că fasciștii ruși au găsit o fotografie a fratelui său în uniformă militară ucraineană”, a scris Bolvinov pe Facebook, conform The New Voice of Ukraine.

„Potrivit martorilor, oamenii au fost torturați în diferite moduri. Nu voi descrie toate metodele de tortură, voi spune doar că cea cu șocuri electrice a fost „cea mai ușoară formă”, a mai precizat acesta.

Comenteaza