Un rapper cunoscut din SUA a fost împușcat mortal când își sărbătorea ziua de naștere

Un rapper cunoscut din SUA a fost împușcat mortal când își sărbătorea ziua de naștere
| Foto: aijohn784 - depositphotos.com / Fotografie ilustrativă

Un cunoscut rapper american a fost împușat mortal când își sărbătorea ziua de naștere.

Rapperul Julio Foolio a fost împuşcat mortal în Florida. Anunţul a fost făcut de avocatul său. Incidentul a avut loc în duminică în parcarea unui hotel.

Poliţia a anunţat că patru persoane au fost vizate de focuri de armă într-o parcare de hotel. O persoană a murit, dar autorităţile nu au confirmat identitatea victimei, potrivit BBC. Rapperul, în vârstă de 26 de ani, a fost identificat de avocaţii săi.

Victima în vârstă de 26 de ani, al cărei nume legal era Charles Jones, a fost identificată într-o declarație de către o firmă de avocatură care l-a reprezentat. Potrivit acesteia, rapperul își sărbătoarea ziua de naștere atunci când a fost împușcat mortal.

Julio Foolio se afla în parcarea hotelului după ce poliția i-a cerut să părăsească o proprietate închiriată prin Airbnb pentru că oaspeții săi depășiseră numărul maxim permis de persoane.

Foolio are aproape un milion de ascultători lunar pe Spotify, unde piesa sa cea mai ascultată este Voo Doo. Este posibil ca victima să fi fost membră a unei bande.

Poliţiştii au îndemnat publicul să ofere orice informaţii care i-ar putea ajuta în ancheta lor.

Comenteaza