Video Vladimir Putin: "Înfrângerea Rusiei în Ucraina este imposibilă". Ce spune liderul de la Kremlin despre o posibilă invadare a unui stat NATO?

Vladimir Putin: "Înfrângerea Rusiei în Ucraina este imposibilă". Ce spune liderul de la Kremlin despre o posibilă invadare a unui stat NATO?
| Foto: Youtube / Tucker Carlson

Președintele rus, Vladimir Putin susține că înfrângerea Rusiei în Ucraina este imposibilă, iar Ucraina este un stat artificial care a ascultat ordinele Occidentului. Într-un interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, liderul de la Kremlin a vorbit despre o posibilă invadare a unui stat NATO.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin a declarat într-un interviu acordat jurnalistului american Tucker Carlson, că "o înfrângere pentru Rusia în Ucraina este imposibilă".

De asemenea, liderul de la Kremlin a mai menționat și că "Ucraina este un stat artificial care a primit a primit o parte din pământurile care au aparținut Poloniei, României și Ungariei.

„După cel de-al Doilea Război Mondial, Ucraina a primit o parte din pământurile care au aparținut Poloniei, României și Ungariei. Ucraina, într-un anumit sens, este un stat artificial creat de voinţa lui Stalin. Ucraina sovietică a primit un număr mare de teritorii care nu au avut niciodată vreo legătură cu ea, în primul rând regiunea Mării Negre”, a declarat Vladimir Putin, conform Mediafax.

Totodată, președintele rus a răspuns și la întrebarea dacă există un scenariu în care să trimită trupe rusești într-un stat NATO, cum ar fi Polonia.

"Numai într-un singur scenariu, dacă Polonia atacă Rusia. Invadarea Poloniei sau Letoniei este exclusă. Nu avem interese în Polonia, Letonia sau oriunde altundeva. De ce am face asta? Pur şi simplu nu avem niciun interes (...). Nu se pune problema", a fost răspunsul președintelui Vladimir Putin.

Comenteaza