Vladimir Putin NU va răspunde la întrebările poporului. „Linia directă”, amânată

Vladimir Putin NU va răspunde la întrebările poporului. „Linia directă”, amânată
| Foto: https://www.lowyinstitute.org/

Preşedintele rus Vladimir Putin nu va susţine tradiţionalul său dialog anual televizat denumit „Linia directă” cu poporul. La acest show televizat acesta răspundea, în direct, la întrebări din partea publicului.

Dialogul anual televizat denumit „Linia directă” cu poporul în cursul căruia Vladimir Putin răspunde în direct la întrebări din partea publicului nu se va ține în luna iunie, aşa cum a făcut-o în decursul mai multor ani, transmit DPA şi Interfax, citându-l pe purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, potrivit Agerpres. 

Pregătirile sunt în curs, dar încă nu s-a stabilit o dată concretă pentru acest eveniment, a afirmat Peskov, excluzând posibilitatea ca acest show televizat să aibă loc luna aceasta.

Dialogul lui Putin în direct cu populaţia rusă se desfăşoară în mod tradiţional din 2017 în luna iunie, cu o singură excepţie în 2020, primul an al pandemiei de COVID-19.

„Linia directă” este un program de o oră în care ruşii obişnuiţi îşi pot exprima preocupările personale în dialog cu şeful statului. Acest maraton TV îi oferă lui Putin o oportunitate de a se prezenta populaţiei ca o figură paternă grijulie.

De obicei, le promite cetăţenilor care i se adresează pe această cale că le va rezolva problemele - fie că este vorba de plăţi restante la salarii, reparaţii rutiere sau o conexiune lipsă la reţeaua de alimentare cu gaze. Unii telespectatori din trecut au pus şi întrebări politice, dar toate întrebările sunt dinainte selectate de către Kremlin.

Comenteaza