Vladimir Putin împlinește în 7 octombrie 70 de ani. E posibil să fie cel mai urât om în viață de pe planetă. Are deja un loc de cinste lângă Hitler și Stalin

Vladimir Putin împlinește în 7 octombrie 70 de ani. E posibil să fie cel mai urât om în viață de pe planetă. Are deja un loc de cinste lângă Hitler și Stalin
| Foto: https://www.scotsman.com/

Astăzi Vladimir Putin împlinește 70 de ani, iar șirul de înfrângeri din ultimele zile de pe frontul din Ucraina nu îi aduc președintelui rus multe motive de sărbătoare de ziua lui de naștere.

Şeful adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, Oleksi Hromov, avertizează că armata rusă ar putea bombarda masiv teritoriul ucrainean de ziua preşedintelui Rusiei, Vladimir Putin, care împlineşte, vineri, 70 de ani.

"Având în vedere atașamentul adversarului nostru față de aniversări - și ne amintim că, de Ziua Independenței Ucrainei, adversarul a efectuat lovituri în masă pentru a semăna panică - este posibil ca inamicul să facă același lucru de ziua de naștere a liderului său" - a menționat Hromov.

Orice va face Putin în 7 octombrie, este posibil ca acesta să fie cel mai urât om în viață de pe planetă în această zi, cu atât mai mult cu cât întreaga planetă stă de câtva timp sub abenințările cu bomba nucleară trimisă de Kremlin pentru a potoli Occidentul.

Putin are deja un loc de cinste lângă Hitler și Stalin, iar ziua de naștere a celui are a declanșat un atac sângeros în țara vecină Ucraina, cu pretenții de acaparări teritoriale, nu este un motiv de sărbătoare nici măcar pentru conaționalii săi. Pe mulți dintre ei i-a transformat în carne de tun pentru a-și atinge planurile personale. 

Oricum ar alege el să își marcheze ziua de naștere, o umbră se așterne peste sărbătorile președintelui rus, asupra căruia planează acuzațiile grave de criminal de război și dictator crud.
 
Posibl că liderul de la Kremlin nu va mai merge cu Serghei Șoigu la pescuit și nici nu va mai avea parte de simpatia poporului său. Mulți politicieni de la Moscova s-au întors împotriva lui din cauza pierderilor din războiul cu Ucraina, cea ce ar putea deveni o provocare la intensificarea masacrelor în țara vecină. 

Comenteaza