Fotbalistul ignorat de Petrescu dă în judecată CFR-ul: "Vom merge la FIFA pentru a cere daune"

Fotbalistul ignorat de Petrescu dă în judecată CFR-ul: "Vom merge la FIFA pentru a cere daune"
| Foto: facebook.com/cfr1907

Agentul lui Ibrahima Mbaye a anunțat că pregătește o acțiune împotriva formației din Gruia și va cere despăgubiri importante.

Sosit la CFR Cluj direct din Serie A, de la Bologna, fundașul senegalez nu a fost inclus nici pe lista de campionat nici pe cea pentru Conference League și are doar o prezență pe bancă, la un joc de Cupa României.

Beppe Accardi, impresarul lui Mbaye, anunță că formația din Gruia va fi dată în judecată la FIFA pentru modul în care campioana a gestionat situația internaționalului senegalez.

"Am luat acordul de la Bologna pe 31 august, înainte ca piaţa de transferuri să se închidă. A fost voinţa selecţionerului Senegalului, care dorea mai mult timp de joc pentru jucătorii săi.

În timp ce negociam cu echipe americane, pe fir a intrat Clujul şi am cântărit situaţia gândindu-ne la Cupa Mondială. Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League.

Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat, nu a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă", a spus Beppe Accardi, conform tuttomercatoweb.com.

Comenteaza