Geanta și pantofii – cartea de vizită a unei femei în orice situație

Accesorizarea unei femei a fost mereu o modalitate de a-și pune în valoare ținuta, de a asorta pantofii sau poșeta cu restul vestimentației, de a crea din ea însăți o imagine perfectă, sau cât mai aproape de perfecțiune. Și orice femeie are tendința de a accesa perfecțiunea imaginii proprii, este un lucru pe care cu toții îl știm.

De când a apărut noțiunea de accesorizare, de când poșeta sau pantofii nu au mai fost doar niște utilități, femeile s-au întrecut pe ele în a găsi cele mai aspectuoase variante, cele mai comode, cele mai asortate, să crape de invidie suratele la vederea look-ului perfect.   

Fiecare femeie își alege geanta în funcție de buget, de preferințe și de imaginea pe care o are despre cum trebuie să arate geanta ei. Însă, oricât de pretențioasă ar fi acea femeie, marile branduri de la Fashion Days îi vor putea satisface capriciile. Gentile cele mai apreciate vor fi întotdeauna cele din piele, clasice, elegante, conferind purtătoarei un statut prin însăși existența ei,  într-un look rafinat. Femeiele care au, în general,  un job la birou, de ce să nu recunoaștem, destul de bine plătit,  vor alege mereu o geantă de calitate,  din piele, geantă care va desăvârși o ținută office sau elegantă, în funcție de ocazie. Acea femeie a găsit pe Fashion Days mereu geanta potrivită.

Dar exponentul acelei clase nu este singura care poate găsi acolo ceea ce caută. Geanta de piele este simbolul calității pentru orice femeie. Este acea geantă nemuritoare, care reflectă în primul rând gustul pentru calitatea unui produs și pentru avantajele acelei alegeri. Calitatea unei genți de piele nu înseamnă să plătești pe ea tot salariul,  pentru că Fashion Days a găsit mereu calea să satisfacă toate buzunarele și bugetele.

Pantofii, alt accesoriu foarte important pentru o femeie,  alături de geantă,  pot fi cartea ei de vizită. Pantofii și geanta pot spune foarte multe despre acea femeie,  pot certifica statutul ei social și de ce nu,  financiar.

Povestea pantofilor unei femei rezidă în calitatea lor, în modelul clasic, în durabilitate, în stil și eleganță, aspecte care o deosebesc mereu în mulțime. Un pantof elegant de piele achiziționat de pe Fashion Days va face mereu diferența dintre tine și colegele de birou, de prietenele cu care iei masa sau de alte femei din cercurile unde te învârți. Trebuie doar să dai un click și să îți alegi perechea de pantofi potrivită: că e cu toc sau fără, că sunt stiletto sau cu talpă ortopedică,  important este să fie o pereche de pantofi de piele, calitativi și confortabili în același timp, cu o rezistență ridicată și aspect clasic, de lady!

Vei fi cu siguranță inconfundabilă purtând o pereche de pantofi de piele achiziționați de pe Fashion Days!

Comenteaza