Infractorii grădinilor, în flagrant: La furat de narcise în Mănăştur

Infractorii grădinilor, în flagrant: La furat de narcise în Mănăştur
| Foto: captura video - https://www.facebook.com/marian.fodorean

Clujenii îi taxează imediat pe hoţii de flori. Dacă în această primăvară lalelele municipalităţii au reprezentat tentaţia maximă pentru hoţii de flori, nici narcisele nu au scăpat. 

Un clujean a surprins un cuplu la furat de narcise în zona staţiei Sirena de la capătul cartierului Mănăştur din Cluj-Napoca. E adevărat că florile sunt mai aproape de pădurea Făget, dar tot furat se numeşte însuşirea bunurilor care nu sunt în ograda ta, muncite şi îngrijite de tine.

Pe imaginile filmate cu o cameră de bord a unui autoturism, se observă o femeie şi un bărbat care se asigură că nu sunt observaţi şi culeg câteva narcise, ca de pe câmp... Un cititor al ZIUA de CLUJ ne-a trimis flagrantul. 

Măcar au furat seara, deoarece alţi hoţi de flori nu s-au sfiit să fure în toiul zilei la Cluj-Napoca de pe domeniul public în ultimul timp. 

Amintim că în ultimele săptămâni, după ce au înflorit lalelele în oraş, mai mulţi hoţi de flori au fost daţi în vileag de clujenii vigilenţi care i-au filmat/fotografiat şi au trimis imaginile presei pentru a-i face de ruşine pe "infractorii grădinilor". 

CITEŞTE ŞI: Cluj: "Aurul" primăverii, furat. "Și-a dat jos tricoul să îl facă sacoșă"

Comenteaza