Criminalul clujean care şi-a omorât soţia cu toporul are probleme psihice FOTO

Criminalul clujean care şi-a omorât soţia cu toporul are probleme psihice FOTO
Clujeanul stabilit în Statele Unite, care şi-a ucis soţia cu brutalitate are probleme de sănătate mintală, după spusele avocatului său.

Chemat la analiza competenţelor, avocatul apărării Patrick Cafferty a spus că Loga-Negru a avut contact recent cu un serviciu pentru sănătate mintală deoarece acesta ar avea probleme psihice, relatează Journal Times.

Comisarul Curţii de Apel a ordonat o altă evaluare a competenţelor lui Cristian Loga-Negru care va avea loc pe 11 decembrie. Criminalul şi-a făcut apariţia în sala de judecată îmbrăcat într-un costum verde de sinucigaş. Acesta rămâne după gratii în închisoarea din Racine County sub acuzaţia de omucidere de gradul întâi, mutilare şi răpire.

Clujeanul Cristian Loga-Negru, stabilit în Wisconsin, Milwaukee, SUA şi-a omorât soţia cu brutalitate, în seara zilei de miercuri, 19 noiembrie, după ce i-a aplicat soţiei sale mai multe lovituri cu un topor negru, a târât-o într-un SUV argintiu închiriat şi a dus-o la un motel.

La venirea poliţiştilor, Cristian Loga-Negru a cerut să i se aplice pe loc pedeapsa capitală. În momentul în care a fost prins, victima zăcea cu faţa în sus, abia respirând, cu părul îmbibat în sânge şi cu mai multe răni adânci la nivelul capului pe bancheta din spate a automobilului. De asemenea, mâna dreaptă îi era despicată pe mijloc, cel mai probabil în urma unei încercări de a se apăra.

Comenteaza