Update Bărbatul care intra peste studente în Hasdeu a fost reținut pentru hărţuire şi exhibiționism

Bărbatul care intra peste studente în Hasdeu a fost reținut pentru hărţuire şi exhibiționism

Bărbatul acuzat că hărțuia studente din căminele din Hasdeu a fost reținut de polițiștii clujeni pentru 24 de ore, clujeanul fiind cercetat pentru 4 infracțiuni.

Potrivit IPJ Cluj, în cursul zilei de marți, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru 4 infracțiuni.

"În fapt, la data de 5 iunie a.c., în urma unor imagini apărute în spațiul public cu privire la un bărbat care ar fi abordat mai multe studente în Cluj-Napoca, având o atitudine hărțuitoare, polițiștii din cadrul Biroului pentru Centrul Universitar s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire.

În baza verificărilor și a activităților investigativ-operative demarate în cauză, polițiștii au stabilit că în perioada aprilie a.c. – mai a.c., acesta ar fi abordat studente în diferite locații publice din Cluj-Napoca, precum și într-un cămin studențesc din municipiu, manifestând o atitudine hărțuitoare față de acestea și făcându-le propuneri indecente", au transmis reprezentanţii IPJ Cluj.

De asemenea, potrivit poliţiştilor, în data de 17 mai a.c. și 2 iunie a.c., bărbatul ar fi săvârșit acte de exhibiționism în spațiul public.

"Ca urmare a activităților investigative și a probatoriului administrat în cauză, cercetările au fost extinse sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional", mai precizează IPJ Cluj.

_________________________________

UPDATE: Bărbatul reținut pentru 24 de ore de polițiști, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de hărțuire, agresiune sexuală, ultraj contra bunelor moravuri și violarea sediului profesional a fost prezentat magistraților în cursul zilei de azi, care au dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

loading...
Comenteaza