Culiță Sterp, scos din AREST și pus sub CONTROL JUDICIAR

Culiță Sterp, scos din AREST și pus sub CONTROL JUDICIAR

Culiță Sterp a scăpat de arest, asta după ce artistul a fost reținut joi seara, pentru 24 de ore, pentru vătamare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, după coliziunea din centrul Clujului.

Magistrații clujeni au decis astăzi să-l scoată din arest și să-l pună sub control judiciar pentru 60 de zile pe Culiță Sterp.

Artistul a ajuns după gratii aseară. Sterp a fugit de poliție, după ce a fost depistat conducând peste viteza legală pe Calea Florești din Cluj-Napoca, în noaptea dinspre miercuri spre joi, iar, câteva minute mai târziu, a intrat pe culoarea roșie a semaforului în intersecția Bulevardul Eroilor - Piața Avram Iancu, unde a lovit o mașină care circula regulamentar, șoferul, un bărbat în vârstă de 32 de ani, fiind transportat la spital.

După impact, manelistul a părăsit locul accidentului și s-a ascuns într-o toaletă ecologică. Ulterior, a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Potrivit polițiștilor, la testarea cu aparatul etilotest cântărețul avea o alcoolemie de 0,41 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Iată momentul accidentului surprins de o cameră de supraveghere:

Comenteaza