Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea unui bărbat condamnat în Olanda la aproape 10 ani de închisoare. Ce infracțiune a comis

Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea unui bărbat condamnat în Olanda la aproape 10 ani de închisoare. Ce infracțiune a comis
| Foto: newsmodova

Un bărbat de 44 de ani, originar din Monariu, a fost arestat de polițiștii din Bistrița-Năsăud în urma unui mandat european emis de autoritățile olandeze.

Bărbatul a fost condamnat la pedeapsa de 9 ani şi 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, pe numele căruia autorităţile din Olanda au emis un mandat european de arestare.

"La data de 2 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud au depistat un bărbat de 44 de ani din Monariu care era urmărit internaţional. Pe numele celui în cauză, autorităţile judiciare din Ţările de Jos au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind condamnat la pedeapsa de 9 ani şi 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de migranţi, pe teritoriul Olandei", se arată într-un comunicat al IPJ Bistrița-Năsăud.

La data de 2 august, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, fiind reţinut şi încarcerat în Arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

La data de 3 august, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Curţii de Apel Cluj a dispus arestarea preventivă, în vederea predării către autorităţile din Olanda.

Comenteaza