Curtea de Apel Iași a luat decizia! Ce se întâmplă cu Dumitru Buzatu

Curtea de Apel Iași a luat decizia! Ce se întâmplă cu Dumitru Buzatu
| Foto: antena3.ro

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, rămâne în arest preventiv, potrivit deciziei de vineri a Curţii de Apel Iaşi.

Curtea de Apel Iaşi a decis, vineri, ca Dumitru Buzatu, prins în flagrant în timp ce primea mită 1,25 milioane de lei, să rămână în arest preventiv. Decizia Curţii de Apel Iaşi este definitivă.

Şi Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a decis verificarea averii baronului PSD. Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv, sâmbăta trecută, pentru 30 de zile.

Dumitru Buzatu, care conduce judeţul Vaslui de mai bine de 30 de ani, a fost reţinut sâmbătă dimineaţa de procurorii DNA Iaşi, după ce a fost prins vineri seara în timp ce primea 1,25 milioane de lei mită pentru a ajuta o companie să obţină un contract.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că el nu a văzut niciodată „atâţia bani la un loc”, referindu-se la şpaga pe care DNA îl acuză pe fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Vaslui că ar fi luat-o.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza