Manelistul Culiță Sterp scapă de controlul judiciar. A condus beat și drogat pe străzile din Cluj-Napoca și a provocat un accident

Manelistul Culiță Sterp scapă de controlul judiciar. A condus beat și drogat pe străzile din Cluj-Napoca și a provocat un accident
| Foto: Facebook / Culiță Sterp - ISU Cluj

După ce a provocat un accident în Cluj-Napoca deoarece a condus beat și drogat, manelistul Culiță Sterp a scăpat și de controlul judiciar. 

Culița Sterp poate călători liniștit, după ce Judecătoria Cluj-Napoca i-a revocat manelistului măsura controlul judiciar, luată după ce acesta a provocat un accident în Cluj-Napoca și a fugit de la fața locului.

“Revocă măsura controlului judiciar luată prin Ordonanţa din data de 18.11.2022 şi menţinută prin Încheierea penală nr. 293/28.12.2022, prin Încheierea penală nr. 46/17.02.2023, prin Încheierea penală nr. 110/07.04.2023 şi prin Încheierea penală nr. 165/26.05.2023 faţă de inculpatul S.N., trimis în judecată pentru săvârşirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 alin. (1) și (2) C.pen. și părăsirea locului accidentului, faptă prev. și ped.de art. 338 alin. (1) C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. (1) C.pen.. Dispoziţiile prezentei încheieri privind revocarea măsurii controlului judiciar vor fi executorii la data rămânerii definitive. Cu drept de contestaţie în 48 de ore de la comunicare”, se arată în decizia instanței.

Culiță Sterp a fost implicat într-un accident rutier, în luna noiembrie 2022, la ora 2 noaptea, la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu din municipiul Cluj-Napoca. Acesta a intrat cu mașina în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, iar ulterior s-a izbit de o altă mașină. Culiță Sterp a fugit de la fața locului.

Manelistul era beat și drogat în momentul impactului, potrivit polițiștilor. 

Comenteaza