10 ani de închisoare pentru stomatologul care a drogat-o şi violat-o pe influencerița Lolrelai / Au fost nevoie de 4 ani până a venit condamnarea

10 ani de închisoare pentru stomatologul care a drogat-o şi violat-o pe influencerița Lolrelai / Au fost nevoie de 4 ani până a venit condamnarea
| Foto: sursa - viva.ro

Medicul Costin Iulian Berechet, acuzat de influencerița Lolrelai, pe numele real Ștefania Costache, că a drogat-o și violat-o, a fost condamnat la zece ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate, relatează adevarul.ro.

Au fost nevoie de 4 ani până când un medic violator să primească sentinţa de condamnare. Potrivit Hotărârii din 18.09.2024, de pe Portal.just.ro, medicul stomatolog a fost condamnat la 8 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și la 6 ani de închisoare pentru lipsire de libertate ilegală, faptele fiind comise pe 17/18 februarie 2020.

Pedeapsa principală a fost stabilită la 10 ani de închisoare, cu interdicția exercitării drepturilor de a ocupa funcții publice și profesia de medic stomatolog pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei. Instanța a dispus și plata a 50.000 euro drept daune morale către partea civilă și a aplicat sechestru asigurator asupra bunurilor inculpatului. De asemenea, inculpatul va plăti 10.000 lei cheltuieli judiciare. Decizia este executorie și poate fi atacată în termen de 10 zile.

„Medicul acuzat de către influencerița Ștefania Costache ( Lolrelai ), a fost condamnat pe fond la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate. Aduc aminte că medicul stomatolog ar fi drogat-o pe Lolrelai și apoi folosind probabil drogul violului, a deplasat-o în apartamentul acestuia, unde profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual. Instanța ne-a admis și cererea de plată a daunelor morale și a stabilit o despăgubire de 50.000 de euro.”, a precizat avocatul Adrian Cuculis.  

„În cazul acesta au mai depus mărturie și alte victime ce au confirmat ca ar fi pățit la fel, însă plângerile lor au fost clasate de către alte parchete pentru lipsa de probe.”, a completat avocatul, potrivit adevarul.ro. 

„Îl cunoşteam pe acest medic, mă urmărea pe Instagram. M-a invitat la el la clinică. A insistat să ne întâlnim, să-mi vadă dantura. M-a aşteptat în faţa blocului, nu ştiu nici acum de ce am acceptat întâlnirea cu el. Am coborât în pijama, am fost la o pizzerie din vecinătate. Mi-a povestit de fetiţa, de soţia lui. Am stabilit o întâlnire pentru detartraj, a fost ok, cu excepţia faptului că nu avea asistentă. Apoi a insistat să-mi facă un air flow.

Mă anunţase să nu mănânc şi să nu vin cu maşina. A început să facă procedura, primul moment care a fost ciudat e că mi-a administrat foarte multă lidocaină. Am ameţit un pic, după care a aplicat un gel anestezic roz, a pus din abundenţă. Aveam gust de oţet în gură. În declaraţia de la Poliţie a spus că m-a pus să stau 4 minute cu gelul în gură.

Când m-am ridicat de pe scaun nu puteam să stau în picioare. Cabinetul se mişca, calendarul de pe perete venea spre mine. I-am zis că plec singură de acolo. A fost ultimul moment când am fost conştientă. Ultimul meu flash era cu mine lângă policlinică, oamenii mă întrebau dacă să cheme salvarea. Eu vomitam. A venit el şi a zis că sunt cu el. Apoi, m-am trezit dimineaţă la 9 la mine la mine acasă, când colega de apartament mi-a dat un recipient ca să urinez în el", a povestit Ştefania Costache trauma suferită în anul 2020, potrivit m.ziuanews.ro.

Comenteaza