Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru şefia DNA Cluj

Ultima zi de depunere a candidaturilor pentru şefia DNA Cluj
DNA Cluj | Foto: clujust.ro

Direcţia Naţională Anticorupţie derulează o procedură de ocuparea postului de procuror şef al Serviciului teritorial Cluj, miercuri fiind ultima zi de depunere a candidaturilor.

Direcţia Naţională Anticorupţie vrea să ocupe zece posturi vacante de procuror-şef serviciu şi procuror-şef birou, printre care şi cel de procuror şef al Serviciului teritorial Cluj.

Potrivit unui anunţ publicat pe site-ul DNA, în cadrul structurii centrale pot fi ocupate funcţiile de procuror-şef al Serviciului de cooperare internaţională şi programe, procuror-şef al Serviciului tehnic şi procuror-şef al Serviciului informaţiilor clasificate şi de centralizare a datelor privind corupţia.

În ceea ce priveşte structurile teritoriale, sunt vacante funcţiile de procuror-şef la serviciile Alba Iulia, Bacău, Constanţa, Cluj, Piteşti şi Târgu Mureş, precum şi cea de procuror-şef birou la Baia Mare.

"Procurorii care doresc să-şi depună candidatura se pot înscrie până la data de 5 septembrie 2018, ora 16,00, la cabinetul procurorului-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie. (...) Cererea va fi însoţită de un curriculum vitae, declaraţiile prevăzute de art. 49 alin. (11) rap. la art. 48 alin. (11) din Legea nr. 303/2004, un proiect privind exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează, 10 lucrări întocmite de candidat în compartimentele în care şi-a desfăşurat activitatea şi orice alte înscrisuri considerate relevante", se precizează în anunţul DNA.

Conform aceleiaşi surse, după consultarea colectivului de procurori, cu respectarea confidenţialităţii opţiunilor şi a avizului consultativ al Colegiului de conducere, procurorul-şef al DNA va înainta Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de numire în funcţiile de conducere vacante, după care candidaţii vor susţine un interviu în faţa Secţiei pentru procurori a CSM. 

Serviciul teritorial Cluj al DNA este condus, din 2014, de procurorul Anca Gabriela Mărincean.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza