O tânără vedetă clujeană şi-a găsit jumătatea. Ea e fotomodel

O tânără vedetă clujeană şi-a găsit jumătatea. Ea e fotomodel
Poate fi considerat, din toate punctele de vedere, o tânără speranţă: la cei doar 17 ani împliniţi, face ravagii peste tot pe unde trece, fiind apreciat atât în ţară, cât şi în străinătate. Mai nou, deşi este încă elev, s-ar părea că şi-a găsit jumătatea.

Cel mai tânăr tenisman din lume clasat între primii 700 reprezentanți ai sportului alb, clujeanul Patrick Ciorcilă, face furori nu doar pe terenul de joc, ci şi printre reprezentantele sexului frumos. 

Aflat în vacanţă la mare, după cum se poate deduce de pe contul său de pe portalul de socializare Facebook, acesta şi-a găsit jumătatea. O cheamă Sonia Crista, este fotomodel şi studiază la Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu". Deşi niciunul din ei nu şi-a "oficializat" relaţia pe reţeaua de socializare, profilurile amândurora sunt pline cu imagini în care sunt împreună. 

În cea mai nouă postare a tenismanului clujean, Patrick şi frumoasa Sonia s-au fotografiat împreună într-un club din staţiunea Mamaia, iar în descrierea pozei, acesta şi-a declarat sentimentele pe care le are faţă de tânăra domnişoară, scriind "my 1/2" (jumătatea mea). 

Citeşte şi: Patrick Ciorcilă vorbeşte despre Nadal, Halep şi visele sale

Patrick Ciorcilă, fiul preşedintelui Consiliului de Administraţie a Băncii Transilvania (BT), Horia Ciorcilă, este unul dintre fenomenele tenisului românesc. La 16 ani, clujeanul ocupa locul 651 în ierarhia mondială, fiind cel mai tânăr tenisman din lume care să intre în top 700 ATP. Performanţa sa a fost înregistrată la numai 14 luni de când și-a făcut debutul în circuitul profesionist. Între timp, sportivul legitimat la Winners Tennis Club şi antrenat de Bogdan Niţescu a mai urcat în clasament, în prezent fiind situat pe locul 647. 

Tatăl său, Horia Ciorcilă, a preluat în 2013 de la Peter Franklin mandatul de administrator delegat de către CA pentru coordonarea activităţii băncii şi a Comitetului Executiv de Management al Băncii Transilvania. Potrivit Top 300 Capital, Ciorcilă are o avere de 58-59 de milioane de euro. La începutul lunii iulie a.c., Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a achitat definitiv în dosarul de manipulare a pieţei de capital privind tranzacţiile cu acţiuni BT, atunci când Bank of Cyprus a cumpărat, în 2009, 9% din banca de la Cluj.

Comenteaza