HOROSCOP 10 octombrie 2016

HOROSCOP 10 octombrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 10 octombrie 2016.

Berbec

Dimineața ești foarte ocupat, dar prietenii și familia te vor ajuta să-ți rezolvi toate problemele. Ți se oferă ocazia  unor mici câștiguri.

Taur

Este o zi favorabilă comunicarii și călătoriilor scurte în interes de afaceri. În viața personală, iei o decizie inspirată în privința relațiilor sentimentale.

Gemeni

Astăzi rezolvi o problemă financiară importantă. Ești hotărât să termini o lucrare începută mai demult și să te ocupi serios de afaceri.

Rac

Intenționezi să faci niște schimbări în casă. Va trebui să ți cont și de ideile partenerului de viață. Comunicați foarte bine și aveți o putere de convingere care vă ajută mult pe plan social.

Leu

Sfaturile pe care le primești astăzi de la un prieten cu experiență te vor ajuta mult. Totuși, nu subestima intuiția partenerului de viață.

Fecioară

După-amiază iei o decizie legat de o afacere mai veche. În curând se va dovedi că ai fost inspirat. Se pare că norocul e de partea ta în această perioadă.

Balanţă

Pentru tine e o perioadă bună care îți oferă ocazia să-ți îndeplinești visele. Poți avea reușite remarcabile. Cu toate astea, îți recomandam să-ți păstrezi modestia.

Scorpion

Te decizi să faci o investiție profitabilă pentru familie și trebuie să faci mai multe drumuri scurte. S-ar putea sa dai piept cu birocrația. Vei avea nevoie de răbdare.

Săgetător

Este o zi favorabilă comunicării cu rudele mai în vârstă cu care nu ai mai vorbit de mult. Încearcă să nu faci promisiuni pe care nu le poți respecta.

Capricorn

Relațiile cu persoana iubită sunt foarte bune, iar pe plan financiar nu ai nici un fel de probleme. Te simți foarte bine la o întalnire cu prietenii, diseară.

Vărsător

Astăzi simți că dispui de suficientă energie pentru a face față tuturor responsabilităților. Ai ocazia să dovedești de ce ești capabil.

Peşti

Dimineața s-ar putea sa fi nevoit să pleci într-o scurtă călătorie în interesul familiei. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere și pentru negocieri.

 

Comenteaza