HOROSCOP 28 noiembrie 2016

HOROSCOP 28 noiembrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de luni, 28 noiembrie 2016.

Berbec

Astepti sa primesti ceva ce crezi ca ti se cuvine. Nu iti face sperante prea mari. Exista posibilitatea sa nu se intample si risti sa fii dezamagit. 

Taur

Incepe o noua saptamana si ai un nou plan de a face lucrurile sa mearga mai bine la locul de munca. Esti convins ca nu mai poti continua in acest fel si ca este nevoie de ceva nou.

Gemeni

Constati ca ceea ce credeai despre un coleg este fals si te gandesti acum la tot ceea ce ati discutat pentru a te asigura ca nu esti in pericol. Va trebui sa sti de acum inainte sa pui o limita in cadrul discutiilor cu cei de la birou.

Rac

Simti nevoia sa vorbesti cu un prieten apropiat despre ceva ce te macina. Asa ca stii din prima cu cine trebuie sa suni ca sa iti dai intalnire. O sa te simti foarte bine dupa acest dialog.

Leu

Daca ai destula rabdare astazi, o sa reusesti ceva ce iti va aduce mai multi bani pe viitor. Pastreaza pentru tine aceste detalii si o sa ai de castigat.

Fecioară

Ca sa nu intri intr-o incurcatura, fii cu bagare de seama astazi. Este prima zi a saptamanii si este posibil sa nu fii atat de atent la ceea ce se intampla, ceea ce inseamna ca sunt sanse sa ratezi ceva.

Balanţă

Ai foarte multa treaba la birou. Abia o sa iti poti permite o mica pauza la pranz. Se apropie sfarsitul de an si e o perioada destul de aglomerata. Nu te descuraja, va fi bine.

Scorpion

Daca cineva insista asupra unui lucru, acorda-i putina atentie. Este posibil sa aiba dreptate si ceea ce sustine, chiar daca pe moment te irita, se va dovedi adevarat.

Săgetator

Astazi nu ai chef de nimic, mai ales de colegii care iti cer incontinuu cate ceva. Vrei sa te inchizi in birou si sa nu mai auzi ceea ce se intampla dincolo de usi. Nu ai sa ai sanse de reusita.

Capricorn

Primesti o veste buna de la o persoana aflata la mare departare, pe care nu ai mai vazut-o de câtiva ani. Ceea ce iti transmite va fi pus in practica in cateva luni, insa tot te bucuri.

Vărsător

Esti inconjurat de oameni de calitate, care te invata numai de bine. Tine cont de sfaturile lor, pentru ca sigur iti sunt de folos. Acestea iti vor face bine si in cadrul relatiei personale.

Peşti

Esti o fire optimista. Intotdeauna vezi partea plina a paharului si refuzi sa iti plangi de mila indiferent de greutatile cu care te incearca viata uneori, asta e secretul reusitei tale.

 

Comenteaza