HOROSCOP 6 decembrie 2016

HOROSCOP 6 decembrie 2016
Iată ce vă rezervă astrele, în funcţie de zodie, pentru ziua de marţi, 6 decembrie 2016.

Berbec

Simti ca plutesti de fericire. Ai parte de momente unice alaturi de partenerul de viata si nu te mai intereseaza nimic altceva. Ceilalti parca nu exista.

Taur

Nervii iti sunt pusi la incercare in aceste zile. Cineva intrece orice limita a bunului simt si rabufnesti, nu te poti abtine. O sa te simti eliberat, dar vezi sa nu superi prea tare pe cineva.

Gemeni

Ai o zi tare aglomerata astazi. Trebuie sa ajungi in multe locuri si nu vrei sa ratezi niciunul. Mai bea o cafea, o sa ai nevoie de multa energie.

Rac

Ai impresia ca cineva iti acorda mult prea multa atentie. Esti convins ca are intentii ascunse si ca te paste un pericol. Totusi, nu deveni paranoic.

Leu

Nu reusesti sa rezolvi tot ce ti-ai propus astazi. Sperai ca o faci ceva ce aveai de mult timp in plan, dar se pare ca esti nevoit sa mai astepti. Nu te intrista, pentru ca merita asteptarea.

Fecioară

Ai impresia ca in ultima vreme nu s-a mai intamplat nimic deosebit. Ai ceva timp liber si te-ai gandit sa planuiesti ceva special pentru seara.

Balanţă

Primesti vizita unor prieteni pe care nu ii vazusei de mult timp. Te bucuri de vestile pe care ti le aduc, mai ales ca afli ceva ce iti starneste curiozitatea.

Scorpion

Se anunta o zi plina. La birou esti pus pe treaba, dar ai si mult de umblat, asa ca nu iti programa nimic pentru seara, pentru ca nu o sa ajungi la intalnire.

Săgetator

Stai foarte bine din punct de vedere financiar. Este un moment bun sa cumperi ceva ce iti doresti de mai multa vreme. Va avea impact sentimental.

Capricorn

Relatia ta evolueaza, devine mult mai puternica. Cel drag face ceva inedit si iti demonstreaza inca o data cat de mult insemni pentru el. Intoarce-i gestul.

Vărsător

Un prieten iti cere un imprumut, e vorba de o suma destul de mare. Daca e o urgenta, fa o fapta caritabila, insa doar daca esti convins ca este asa.

Peşti

Iti faci o multime de planuri astazi, dar degeaba. Seara are loc ceva ce te obliga sa aduci modificari la program. Nu te ingrijora, vor fi in avantajul tau.

 

 

Comenteaza