Nunta la Palat. Inovații și tendințe în 2017

Nunta la Palat. Inovații și tendințe în 2017
Peste 1.500 de cupluri au trecut pragul Muzeului de Artă din Cluj-Napoca în perioada 13-15 ianurie 2017, când palatul clujean a găzduit cea de-a 11-a ediție a expoziției de nunți, „Nuntă la Palat”.

În cele trei zile, peste 100 de furnizori și-au expus, într-un cadru de poveste, inspirat din basmele românești, produsele: de la rochii fără cusur până la mâncăruri pe sprânceană alese, exact ca-n poveştile cu prinţi şi prinţese.

În premieră, în acest an mirii nu numai că au putut găsi inspirație pentru nunta mult visată, ci și idei și deopotrivă oferte pentru o lună de miere într-o destinație exotică. Viitoarele familii au fost ademenite cu excursii în Cuba, Bolivia, Chile sau Vietnam.

Selfie oglinda, vedeta sezonului

Cea mai nouă formă de photobooth, oglinda care face selfie-uri, a fost inventată de un clujean. Aceasta dispune de un touch screen modern, care îi permite utilizatorului să editeze fotografia realizată în oglindă, tot la comanda acestuia, înainte de a fi printată sau trimisă pe mail. Ineditul constă în faptul că utilizatorul poate desena diferite forme, poate scrie un mesaj inspirațional sau haios sau își poate adăuga diferite obiecte care să întregească decorul.  

Organizarea nunții se mută în online

În cadrul evenimentului a fost prezentat un tool gratuit, creat de platforma clujeană Wedding Box, care te ajută să îți organizezi singur/ă nunta cu ajutorul a 58 de taskuri predefinite, dar care pot fi editate, astfel încât să se plieze pe personalitatea mirilor.

To Do List-ul Mireselor este un tool care poate fi accesat atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil și care îți spune ce ai de făcut până la marele eveniment, astfel încât organizarea nunții să nu îți dea prea mari bătăi de cap. După ce ai rezolvat un task, acesta poate fi bifat în cadrul aplicației, iar aceasta te va ține la curent cu timpul rămas până la nuntă, dar și cu taskurile care mai trebuie rezolvate. 

Etichete
Comenteaza