5 dintre cele mai "trăznite" concepte de maşini, în 2017

5 dintre cele mai
Salonul Auto de la Geneva şi-a deschis porţile pentru pasionaţii de automobile. Pe lângă modelele de serie, organizatorii au expus publicului şi modele care fac parte din categoria conceptelor și prototipurilor.

Iată câteva din exponatele pe lângă care nu poţi trece fără să îţi atragă atenţia:

1. Maşina zburătoare de la Airbus

Italdesign & Airbus Pop.Up propus un model care hibrid, în sensul că rulează şi ca o maşină obişnuită, dar poate să şi zboare cu ajutorul unei drone.

 

2. Toyota i-Trilun

O maşinuţă cu roţile din spate mai apropiate decât cele din față, cu doar trei locuri.  

Lungimea de doar 3 metri face din modelul i-TRIL un vehicul urban extrem de manevrabil în spațiile înguste, datorită suspensiei care îi permite să se încline până la 10 grade, cu o baterie care oferă o autonomie maximă de circa 300 km, şi asta datorită masei maxime de numai 600 kg.

 

3. Un alt concept de la Rinspeed. Oasis este un fel de vehicul-seră care are în dotare o grădină reală.

 

4. VW Group Sedric, un vehicul fără volan și pedale, practic, un autobot. Pasagerii dispun de o telecomandă prin care cheamă vehiculul. Parbrizul este realizat dintr-un display transparent cu cu tehnologie de realitate augmentată care permite pasagerilor să comunice cu mașina.

 

5. BMW vine cu cel mai recent concept, menit în special pentru a arăta viziunea constructorului pentru interioarele auto ale viitorului: maşini complet autonome cu interioare spațioase și primitoare. Modelul prezentat este dotat cu o bibliotecă, dar şi cu un imens display.

 

sursa: businessinsider.com

 

 

 

Comenteaza