Clubul Obsession se închide în aprilie

Clubul Obsession se închide în aprilie
Clubul Obsession se închide din aprilie până în octombrie, pentru schimbări radicale, spune administratorul clubului, Istvan Lang.

"Intrăm în renovare, în aprilie, şi îl vom redeschide în 1 octombrie. Va fi o schimbare radicală, totală", spune Lang pentru ziuadecj.ro. În aceste condiţii clubul va fi închis timp de o jumătate de an, iar Lang spune că Obsession va funcţiona în acelaşi spaţiu încă zece ani, conform contractului de închiriere. "Nici n-a fost vorba de rezilierea contractului, vom închide clubul doar temporar; va fi o schimbare totală a look-ului", a adăugat Lang.

"Schimbăm luminile,intrările, designul şi instalaţia de climatizare, absolut tot. Va fi o sumă considerabilă pe care o investim aici, cel puţin jumătate de milion de euro", spune Lang. Deocamdată, însă, proiectul nu a fost finalizat, "îl terminăm peste două săptămâni".


"Schimbări minore, retapiţări şi renovări am mai făcut aproape anual. Acum clubul arată foarte bine, dar a intervenit şi uzura morală", a conchis Lang.

Obsession este cel mai mare club din Ardeal iar printre artiştii invitaţi până acum s-au numărat ATB sau Parov Stelar

Comenteaza