A murit Paul Grant. Actorul era cunoscut pentru rolurile din Star Wars și Harry Potter

A murit Paul Grant. Actorul era cunoscut pentru rolurile din Star Wars și Harry Potter

Actorul britanic Paul Grant, cunoscut pentru rolurile sale din seriile Războiul Stelelor și Harry Potter, a murit la vârsta de 56 de ani.

Anunțul decesului a fost făcut de către familia acestuia. Grant a fost găsit joi, 16 martie, căzut la pământ în zona gării King's Cross, din nordul Londrei.

Decesul actorului a fost declarat luni dimineața, la ora 3.49, dar acesta se afla deja în moarte cerebrală când a fost găsit prăbușit, conform The Guardian.

Cauza morții nu a fost dezvăluită. Fiica sa, Sophie Jayne Grant, și-a confirmat moartea pentru Sky News.

„Sunt devastată. Tatăl meu a fost o legendă în multe feluri. Întotdeauna a adus un zâmbet și râs pe fața tuturor”, a declarat Sophie Jayne Grant, în vârstă de 28 de ani.

Iubita actorului, Maria Dwyer, i-a adus un omagiu artistului: „Paul a fost dragostea vieții mele. Cel mai amuzant om pe care-l cunosc. Mi-a făcut viața completă. Viața nu va fi niciodată la fel fără el.”

Alte roluri cinematografice ale lui Paul Grant, pe lângă cele din Războiul Stelelor și Harry Potter, se numără și Legend, din 1985, film în care a jucat și Tom Cruise și Willow, o producți din 1988.

loading...
Comenteaza