Absolutely Fabulous Fashion Fair: Haute Couture a la Cluj GALERIE FOTO

Absolutely Fabulous Fashion Fair: Haute Couture a la Cluj  GALERIE FOTO
Absolutely Fabulous Fashion Fair a avut loc astăzi la magazinul Central din Cluj-Napoca şi a reunit 40 de designeri de haine şi accesorii, plus câţiva expozanţi de vintage.

Târgul de fashion de la Cluj a fost un eveniment demn de "Săptămâna Modei Paris". Diana Enciu şi Alina Tănasă, fondatoarele conceptului Absolutely Fabulous, au organizat în ultimii şase ani astfel de evenimente la Bucureşti, unde au participat diverse personalităţi din lumea modei europene.

Standurile de la Cluj, deschise astăzi între orele 11-20, au fost vizitate de un public numeros şi pestriţ: domnişoare  cu veşminte în culorile curcubeului, cu buze de un roşu aprin şi freze desprinse parcă din videoclipurile vedetelor de peste hotare. Nici domnii nu au fost mai prejos: ochelari supradimensionaţi, cămăşi de voal negru cu volane, fuste-pantalon, blugi skinny, pierceng-uri şi vestoane cu umeri "gradaţi" şi chiar pantofi cu platformă.

Designerii au venit la târg înarmaţi cu cele mai noi creaţii: de la rochii de seară, fuste înflorate de vară, cămăşi dantelate, pantofi în toate czlorile curcubeului, la accesorii nonconformiste: coliere "tablou", cercei şi inele din materiale textile, gulere de cămaşă pe post de mărgele ori chiar cutii de bijuterii şi oglinzi de inspiraţie vintage.

Pălăriile, genţile şi ochelarii de soare s-au dat din mână în mână pentru ca cei interesaţi să-şi poată alege ce li se potriveşte mai bine.

Şi pentru că shopping-ul este un sport care epuizează, câţiva tineri au organizat un stand cu bunătăţi: tarte, fursecuri şi prăjiturele cu fructe la preţuri chilipir.

Cât despre preţul exponatelor de la târgul fashion, nu se poate spune acelaşi lucru. Se spune că frumuseţea costă. Totuşi, una-două accesorii pot să ajungă chiar şi în cutia de bijuterii a unui student.

Printre designerii clujeni prezenţi la eveniment s-a numărat şi Istvan Câmpan, fost student al UAD Cluj, cunoscut pentru colecţiile masculine cu care a participat la evenimente de modă naţionale precum "Pasarela".

 

Etichete
Comenteaza