Accesoriu OBLIGATORIU pentru copii la UNTOLD

Accesoriu OBLIGATORIU pentru copii la UNTOLD

La festivalul  UNTOLD de la Cluj-Napoca e un lucru obișnuit să vezi familii cu copii cu tot bucurându-se de muzica preferată. Pentru a putea participa cu cei mici la festival, părinții trebuie să țină seama de un accesoriu obligatoriu. 

Auzul delicat al celor mici trebuie protejat în lumea modernă a adulților, care uneori poate fi prea zgomotoasă pentru cei mici. Căștile antifonice pentru copii sunt absolut necesare celor mici pentru a putea rezista decibelilor din festivalul UNTOLD. 

Edy Chereji a fost în direct la Stirile PRO-TV pentru a face o demonstrație cum pot fi pregătiți cei mici pentru festivaluri. Părinții care se pregătesc de festival trebuie să conștientizeze cât de importante sunt aceste micuțe gadgeturi și cât de utile, în același timp, pentru sănătatea copiilor.

”Asta cu atât mai mult cu cât festivalul UNTOLD este un loc prietenos și pentru copiii de sub 7 ani, care pot veni doar însoțiți de părinți, bineînțeles. Iar părinții trebuie să vină pregătiți și cu aceste căști. Sigur, nu în toate zonele festivalului, pentru că festivalul înseamnă și o zonă frumoasă de parc, unde e mult mai liniște, unde te poți relaxa, dar atunci când ne apropiem de scene e important să avem aceste căști la noi. Acestea sunt, de altfel, foarte frumoase, colorate, se pot accesa foarte bine cu îmbrăcămintea, aveți voie cu ele în festival”, a declarat Edy Chereji.

Unele dintre ele pot fi ajustate și pot fi purtate și de adulți. Ele nu opresc total sunetul, doar diminuează intensitatea sunetului, uneori până la 40 de decibeli.

”Noi recomandăm să se evite zonele foarte aglomerate și, chiar dacă au aceste căști, este bine să nu fie duși chiar în fața scenei, pentru că vibrațiile de la sistemul de sunete sunt foarte puternice acolo”, mai recomandă Edy Chereji.

Comenteaza