Alina Ceușan nu dă Clujul pe București. Care este motivul: „E locul unde ne găsim...”

Alina Ceușan nu dă Clujul pe București. Care este motivul: „E locul unde ne găsim...”

Alina Ceușan, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din online, spune că nu ar pleca niciodată din Cluj. 

Alina Ceușan a devenit mamă în urmă cu doi ani, când l-a născut pe băiețelui ei, Rock, dar este în continuare la fel de activă pe rețelele de socializare, reușind să îmbine sarcinile profesionale, cu viața de familie. E drept că are și ajutor la creșterea fiului său, dar a descoperit că îi și plac noile îndeletniciri alături de copil. Prin urmare, vedeta își dorește o familie numeroasă.

“Avem în plan, tot timpul am zis că aș vrea 2-3 copii. Maternitatea cred că m-a schimbat foarte mult, înveți în fiecare zi lucruri, ai mai multă răbdare. Asta am descoperit la mine că am mai multă răbdare, bine, în fața copilului, la job cred că vin și refulez pe ei. Dar în rest mi se pare că în fiecare zi e un proces de parenting, înveți lucruri despre tine, despre corpul tău, înveți alături de copil, vezi lucrurile altfel prin ochii lui, cred că e cel mai frumos și cel mai greu lucru în același timp”, a declarat, pentru Impact.ro, Alina Ceușan.

Creatoarea de conținut își organizează agenda să fie cât mai mult timp prezentă în viața fiului său, iar atunci când are deplasări pe o perioadă mai mare, îl ia cu ea pe Rock.

“De cele mai multe ori este cu noi peste tot, orice plecare care are mai mult de 2 nopți, e cu noi, clar!”, a precizat ea.

Ca să se poată ocupa îndeaproape de afaceri, dar și de onorarea contractelor pentru campaniile publicitare, vedeta a acceptat într-o primă fază ajutorul membrilor familiei, după care a apelat la serviciile unei filipineze.

“În general avem o bonă internă, filipineză, care se ocupă foarte mult, părinții mei, părinții lui Raul, care sunt în Cluj. Suntem norocoși din punctul acesta de vedere, avem multe persoane alături, soră-mea care m-a ajutat super mult în primele luni”, ne-a povestit Alina Ceușan.

Și cum la Cluj familia gravitează în jurul lui Rock, Alina nu a luat în calcul să se rupă de orașul natal. Mai mult, consideră că nu ar avea niciun beneficiu financiar dacă ar face acest pas. Vedeta reușește să se organizeze cu mai multe deplasări la București.

“Întotdeauna am spus că dacă ești bun, contractele vin la tine și cred că sunt un exemplu bun în direcția asta. Fac de 10 ani ceea ce fac pe online și nu m-am mutat la București încă.

Vrem să venim parțial, probabil 10 zile pe lună, să încercăm să venim aici, să stăm în București, timp în care să ne rezolvăm toată zona de business și tot ce avem de făcut pe partea de evenimente și în rest să stăm la Cluj, pentru că acolo suntem aproape de familie, e locul unde ne găsim pacea și liniștea să facem toată munca creativă”, a declarat, Alina Ceușan pentru Impact.ro.

Comenteaza