"Am fost în Cluj non-stop". Ce a făcut Emil Boc de sărbători / Ce planuri are primarul pentru anul 2024

"Am fost în Cluj non-stop". Ce a făcut Emil Boc de sărbători / Ce planuri are primarul pentru anul 2024

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc a spus ce anume a făcut de sărbători și cu ce gânduri a intrat în anul 2024.

Emil Boc a declarat că în perioada sărbătorilor de iarnă a rămas în oraș.

"Eu am fost în Cluj non-stop. Am fost până la mama mea s-o colind de Crăciun și de Anul Nou, în rest am petrecut la Cluj. Am fost în Piața Unirii la cumpăna dintre ani alături de clujeni și m-am bucurat să văd atât de mulți clujeni care au venit să sărbătorească cu noi în centru cu o sticlă de șampanie și cu bună dispoziție, cu optimism și speranța unui an mai bun 2024 și le mulțumesc că au venit în piață. De asemenea, m-am bucurat să văd atmosfera din Cluj extrem de europeană, pașnică, liniștită, un oraș în care te simți bine, inclusiv de sărbători", a declarat Emil Boc, joi, la NapocaLive.

De asemenea, edilul a fost întrebat care este primul gând legat de anul 2024.

"E același gând pe care îl am dintotdeauna pentru Cluj și pentru România: Cum putem face noi, clujenii, românii să reușim aici la noi acasă. Cum putem face să ne oferim cea mai bună calitate a vieții cu putință și să nu fim nevoiți să luam drumurile pribegiei prin alte țări și să arătăm că la Cluj, ca în orice alt oraș din Europa, se poate trăi cu un salariu decent și servicii de bază de calitate în educație, în sănătate și în administrația publică. Să susții un mediu de afaceri care poate să se dezvolte prosper. Asta-i gândul: cum putem să reușim aici, la noi acasă", a fost răspunsul primarului Emil Boc.

Comenteaza