Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie

Animale de companie potrivite pentru fiecare zodie
Animalele de companie nu doar că ne topesc inima, dar dezvoltăm o relație specială atunci când conviețuim cu ele la un loc. S-a demonstrat că animalele alungă depresia dacă stăm în compania lor.

Berbec

Nimeni nu apreciază mai mult ca Berbecii căldura care vine din mângâiatul unei pisici. Aceste animale au un efect calmant asupra nativilor Berbec, care tind spre agitație uneori.

Taur

Firea creativă a Taurilor cere un animal de companie care șă îi stimuleze mental. Nu sunt capabili să ofere atenție animalelor și nici nu au răbdare să se joace cu ele, de aceea o tarantulă este potrivită pentru ei. Va fi mereu în cutia ei de sticlă pentru a fi admirată și nu cere atenție.

Gemeni

Gemenii sunt veseli, sociabili și optimiști și au nevoie de un animal care să le mențină moralul ridicat. Câinele Labrador este compania perfectă pentru ei. Va fi prietenul dedicat activităților relaxante și va alunga zilele proaste. Gemenii au un simț al grijii dezvoltat și sunt capabili să le poarte de grijă.

Citeste tot articolul pe YVE.ro

Alina NITU

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza