Biletele la Balul Operei costă între 200 şi 350 de lei VIDEO

Biletele la Balul Operei costă între 200 şi 350 de lei VIDEO
Spectacolul va sta sub semnul culturii austriece, motiv pentru care a fost intitulat „Servus, Viena!" Pe amfitrionii balului îi cunoaşteţi de la Realitatea TV: prezentatoarea Melania Medeleanu şi jurnalistul Rareş Bogdan.

Lumea bună a Clujului va spune „prezent" şi anul acesta la Balul Operei, ajuns la ediţia a 17-a. Spectacolul va avea loc sâmbătă şi duminică la Teatrul Naţional. Organizatorii promit muzică interpretată de voci celebre şi de virtuozi ai instrumentelor, momente de balet şi prezentări ale celor mai cunoscuţi designeri de modă din ţară.

Gabriel Croitoru va cânta la celebra vioară Guernieri, care i-a aparţinut lui George Enescu.

Soprana Nicoleta Ardelean, care a cântat pe cele mai mari scene ale lumii, va interpreta pentru publicul clujean arii celebre. "Dau din ceea am cules eu din experienţa mea după ce am avut apariţii la Milano, Toulouse, Marseille, nici nu mai ştiu câte", spune ea.

Anul acesta, balul va avea specific austriac. Clujenii vor spune "Servus, Viena", după ce anul trecut au spus "Paris, mon amour". Amfitrionii evenimentului vor fi Melania Medeleanu şi Rareş Bogdan.

Prima ediţie a Balului Operei a avut loc la Cluj în urmă cu 20 de ani iar fiecare ediţie a fost organizată de Matei Miko. "Muzica este un limbaj etern, spectacolul nu îşi pierde niciodată prospeţimea şi aş putea să asist din nou acum la spectacolul din 92. Am înţeles de ce se poate revedea cu aceeaşi plăcere Traviata", spune ea.

Organizatorii spun că Balul Operei de anul acesta va fi extrem de interesant şi plin de surprize, chiar dacă bugetul său este semnificativ mai mic decât cel de anul trecut. Biletele la spectacol costă între 200 şi 350 de lei.

Reporter: Ana Maria Nedelea
Imagine: Cristian Rus

Comenteaza