Foto Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a căsătorit

Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a căsătorit
Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a căsătorit
Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a căsătorit
Bucurie pentru vedeta TV Luciana Indre. Clujeanca a supraviețuit cancerului și s-a căsătorit

Clujeanca Luciana Indre s-a căsătorit. In 2021, vedeta de la Prima TV primea din partea medicilor o veste devastatoare: a fost diagnosticată cu cancer la sân, boală pe care a descoperit-o în urma unui control de rutină.

„Am pășit mai departe în viață, de aceasta dată în fața altarului. Cu mai mari emoții, dar la fel de recunoscători pentru că Dumnezeu ne-a unit. Mulțumim tuturor celor care au ales să fie alături de noi și povestea noastră care… merge mai departe pe drumul familiei”, a scris Luciana Indre pe o rețea de socializare.

Amintim că în 2021, vedeta de la Prima TV a fost diagnosticată cu cancer la sân.

„Final de august 2021. Un nodul la sân a început să mă îngrijoreze și am programat de urgență o ecografie. "Mergeți liniștită acasă, probabil e doar o dereglare hormonală. Veniți totuși la un control peste trei săptămâni”, au fost cuvintele medicului, care ar fi trebuit să mă liniștească. Am cerut totuși a doua părere.

Am simțit că trebuie să fac asta, că trebuie să ajung la doamna doctor Angelica Chiorean. Îmi doream de mult să o cunosc și să pregătesc o emisiune cu dânsa, însă viața m-a adus la ea în postura de pacient. Un pacient care trăiește astăzi pentru că în ziua controlului, fără să mai aștepte confirmările de la biopsie, RMN și restul investigațiilor, știind cât de important e timpul, m-a încurajat, mi-a explicat și m-a pregătit sufletește:

„E cazul să te pregătești pentru ceea ce va urma. Caută-ți urgent un medic oncolog!” În doar trei săptămâni de la ecografia inițială, am fost diagnosticată cu o formă agresivă de cancer. Iar dacă nu ceream o a doua părere, finalul ar fi fost deja scris. Recunoștință profundă, doamna dr. Angelica Chiorean! Cu suita de orgolii, dorințe, pasiuni, ambiții, războaie sufletești, bucurii, dezamăgiri ori împliniri, dintr-o dată urcam treptele supraviețuirii. Ca să nu rămân ultima. În urma celorlalți. Ieri, visai să mai urci o treaptă. Astăzi, te rogi să înveți cum să-ți păstrezi mintea limpede. Nu mai visezi. Nu mai e timp pentru asta. Te rogi și atât! Il cauți pe Dumezeu în toate care-ți apar în cale și te întrebi ce planuri are tocmai cu tine. Da, planul era să ajung să înțeleg că ziua de astăzi este cea mai importantă și singura care îmi aparține. Nu cea de mâine, de peste o lună, de peste trei ani”, povestea Luciana în 2022. 

Luciana Indre l-a cunoscut pe actualul ei soț la câteva săptămâni după ce s-a vindecat de cancer.

Comenteaza