Care vor fi cele mai populare destinații de vacanță în 2024

Care vor fi cele mai populare destinații de vacanță în 2024

Cauți destinații populare în 2024? Vă prezentăm câteva destinații de vacanță pe care trebuie să le vizitezi anul acesta.

Insulele Ciclade
Probabil ca ai auzit deja de Insulele Ciclade. Acestea sunt mici insule grecesti din Marea Egee. Cele mai cunoscute sunt Santorini si Mykonos, dar fiecare dintre ele are propriul farmec. Acolo vei descoperi sate fermecatoare, cu case albite si numeroase capele cu cupole albastre (stii, ca cele pe care le-ai vazut ilustrate pe iaurturile grecesti!). In prezent, exista mai multe companii aeriene care deservesc Cicladele din aprilie pana in octombrie. Asadar, poti zbura acolo direct de pe multe aeroporturi.

Islanda
Islanda este cu siguranta una dintre cele mai frumoase tari din Europa. In ciuda faptului ca se afla sub Cercul Polar, temperaturile din aceasta tara nu sunt atat de scazute pe cat ai putea crede. Cu toate acestea, chiar daca clima din Islanda nu este ideala, tara este plina de locuri exceptionale pe care sa le descoperi o data in viata. Vei descoperi peisaje pe care rareori le vei vedea in alta parte. In program: gheizere, vulcani, aurore boreale, zone geotermale, cascade, ghetari, pesteri de lava, izvoare termale… Daca iubesti natura si iti place o schimbare de peisaj, atunci Islanda este destinatia ideala in care sa mergi in 2024!

Albania
Situata intre Muntenegru si Grecia, Albania este o destinatie rar aleasa de turisti. Cu toate acestea, tara se mandreste cu multe locuri maiestuoase. Daca esti in cautarea unei tari in care sa mergi in 2024 pentru a te bucura de plaje, atunci Albania este cea pe care trebuie sa o pui pe lista. Vei gasi multe intinderi de nisip alb si apa cristalina. In plus, Albania are o serie de munti, ideali pentru drumetii pentru a descoperi peisajul albanez. Iunie si septembrie sunt cele mai bune luni pentru a calatori in Albania.

Mai multe AICI!

Comenteaza