Cât costă o ședință foto de Crăciun: ”Şedinţele foto în studiouri pornesc de la ...”

Cât costă o ședință foto de Crăciun: ”Şedinţele foto în studiouri pornesc de la ...”

Spiritul sărbătorilor de iarnă fac familiile și cuplurile din România să-și dorească ședințe foto în peisaje de poveste. 

Copiii se distrează de minune, iar părinții retrăiesc și ei clipele în care erau mici și așteptau cu nerăbdare Crăciunul.

În studiourile foto din ţară se simte deja atmosfera de Crăciun. Din decorurile special create nu lipsesc zăpada, renii şi sania lui Moş Crăciun, iar colindele întregesc atmosfera.

O familie şi-a programat şedinţa foto în urmă cu cel puţin o lună de zile, ultima înainte ca familia să se mărească cu încă un membru.

Mihai Ungureanu, client: „Păstrăm toate amintirile şi le punem într-un album mare, să împărtăşim amintiri când vor creşte cei mici mari.” Pentru ca fotografiile să iasă exact ca cele de pe coperţile revistelor, micuţa Antonia şi-a luat rochiţa preferată, iar părinţii şi-au asortat ţinutele cu decoraţiuni de Crăciun. Mihaela Ungureanu, clientă: „Apreciez foarte mult ca Paul schimbă, de la an la an, decorurile şi da, dacă aş putea, aş lua tot decorul acasă, cu mine”.

Într-un studio din Iaşi, fotograful a pregătit şapte peisaje, care te duc cu gândul la sărbătorile de iarnă.Paul Pădurariu, fotograf: ”E o adevărată bucurie să văd atâtea familii care revin an de an şi împărtăşesc emoţii şi amintiri şi îşi aduc aminte că, uite, şi acum 5-6 ani, cât de mic era copilul, cum a crescut şi toată această poveste e minunată.”Şedinţele foto în studiouri pornesc de la 350 de lei şi durează cel puţin o oră, potrivit știripebune.com.

Comenteaza