Cătălin Botezatu: Aş da oricât din ce am ca de sărbători să am iubire sinceră

Cătălin Botezatu: Aş da oricât din ce am ca de sărbători să am iubire sinceră
Creatorul de modă Cătălin Botezatu a declarat, pentru Mediafax, că cele mai multe şi mai frumoase amintiri despre Crăciun sunt cele legate de perioada copilăriei sale, însă cele mai "sofisticate" sunt cele prezente, precizând că, în acest an, de sărbători, aşteaptă un cadou de suflet.

"Amintiri depre Crăciun sunt multe, dar cele mai frumoase sunt de când eram copil şi eram alături de familia mea. Participam cu toţii la pregătirile de Crăciun, care începeau cu mult înainte, cu pregătirea casei, împodobirea bradului şi, mai ales, cu primirea cadourilor, care era, de fiecare dată, un real spectacol", a povestit Cătălin Botezatu pentru MEDIAFAX.

Creatorul de modă spune că din tradiţia de sărbători a familiei făcea parte şi petrecerea câtorva zile la Braşov, în unul dintre cele mai luxoase hoteluri din acea perioadă. "Îmi plăcea foarte mult să mă dau cu sania, însă nu ratam niciodată băile în piscina care era una dintre cele mai frumoase din ţară", a spus acesta.

În ceea ce priveşte cel mai frumos cadou de Crăciun, Botezatu spune că percepţia poate fi diferită, în funcţie de persoană şi de etapele vieţii. Astfel, cel mai frumos Crăciun al copilăriei sale a fost acela în care a primit în dar un bob. "Şi nu oricine avea bob pe vremea aceea", îşi aminteşte Botezatu.

Despre Crăciunul maturităţii, creatorul de modă spune că, acum, pentru el, cel mai frumos Crăciun ar fi acela în care nu va mai fi singur. "Anul acesta, singura dorinţă pe care mi-am pus-o în gând, ca un copil - pentru că sunt ca un copil - şi care doresc cu tărie să se împlinească a fost să nu fiu singur de Crăciun şi probabil că voi vedea dacă, anul acesta, el (Moş Crăciun, n.r.) există cu adevărat".

Că Moş Crăciun este un mit a descoperit de timpuriu - "la 3 sau 4 ani, cred, dar mi-a plăcut să mă prefac că nu ştiu. Am fost un copil destul de precoce şi, în aşteptarea Moşului, am văzut cine împacheta cadourile şi cine le punea sub brad. Plus că se întâmpla ca, în fiecare an, să mă întâlnesc cu mai mulţi moşi care îmi ofereau mai multe cadouri, iar, pentru mine, Moş Crăciun era numai unul. După care, în timp, am renunţat la moşul acesta, fizic, şi am adoptat spiritul Crăciunului, care este atât de frumos construit de oameni".

Tot în spiritul Crăciunului, Cătălin Botezatu a jucat rolul lui Moş Crăciun, uneori deghizat, alteori nu. "O voi face în continuare, pentru că este frumos să dăruieşti, este frumos să dai speranţe copiilor şi, chiar şi pentru câteva momente, să îi porţi cu tine într-o lume de basm. Este un joc frumos pe care îl jucăm unii faţă de ceilalţi", a mai spus acesta.

Dintre toate cadourile "cele mai frumoase", Cătălin Botezatu ar alege anul acesta, fără nicio ezitare, unul "de suflet". "De o mie de ori îmi doresc căldura aceea pe care rareori am avut-o de sărbători. Aş da oricât din ce am ca de Sărbători să am acea căldură şi iubire sinceră", a mai spus Cătălin Botezatu.

 

Comenteaza