Cătălin Botezatu atrage toate privirile la UNTOLD cu accesorii de 100.000 de euro și un cercel îndrăzneț în nas

Cătălin Botezatu atrage toate privirile la UNTOLD cu accesorii de 100.000 de euro și un cercel îndrăzneț în nas
| Foto: unica.ro

Cătălin Botezatu este prezent și la ediția de anul acesta a festivalului Untold. În prima seară de festival, celebrul designer a optat pentru un look din brandul Versace.

 

Conform informațiilor obținute, în exclusivitate, de UNICA.RO, designerul Cătălin Botezatu și-a pregătit din timp ținutele pentru festival și, dacă în prima seară a optat pentru un look total VERSACE, în cele trei zile care urmează o să aleagă piese ale altor branduri celebre.

Ca la fiecare apariție publică, Botezatu nu a renunțat la accesoriile de lux și a avut cel mai spectaculos și scump look de la festival.

Prețul accesoriilor purtate de Cătălin Botezatu la celebrul festival de muzică ajunge la 100 000 de euro. Nici nu e de mirare, ținând cont de brand-urile de lux pe care le poartă: bijuterii Schiaparelli, brățările și colierul cu diamante și nelipsitul ceas Rolex Yacht Master din aur.

Participarea lui Cătălin Botezatu la Untold vine la aproape o lună după ce acesta a suferit o nouă intervenție chirurgicală, la Istanbul, când medicii i-au montat un nou stent la inimă, potrivit unica.ro.

Comenteaza