Foto Ce a mai lăudat Lucian Mîndruţă la Cluj-Napoca, în afară de taximetriştii care refuză bacşişul prea mare

Deşi a venit la Cluj-Napoca pentru festivalul UNTOLD, jurnalistul Lucian Mîndruţă şi-a făcut timp şi pentru oraş şi a promovat nu doar omenia unui taximetrist care a refuzat bacşişul prea mare, dar şi podoabele de la Muzeul de Istorie, făcând o invitaţie la shopping.  

Jurnalistul Lucian Mîndruță a făcut zilele trecute vâlvă la Cluj-Napoca după ce l-a lăsat cu gura căscată reacția unui taximetrist în momentul în care a vrut să-i lase un bacșiș prea mare.

Acesta a ajuns între zilele de festival şi la Muzeul de Istorie a Transilvaniei, de unde a transmis o invitaţie la shopping. "E plin Clujul. Fiecare hotel, fiecare terasă, fiecare taxi. Ştiţi unde e gol? La Muzeul de Istorie a Transilvaniei!

Nu vă temeţi, de data asta nu vă invit acolo la vreo expoziţie, ci la shopping. Podoabe create de artişti locali, prezentate de Geanina Simion", a transmis jurnalistul din faţa muzeului din Cluj-Napoca. 

Shopp-ul de la muzeu se numeşte "Mercatus" şi e amenajat pe stil de piaţă romană. Designerii locali sunt invitaţi  să creeze special pentru muzeu astfel de bijuterii de inspiraţie romană, elenă sau egipteană. 

Preţurile nu sunt exagerate, cerceii pot fi cumpăraţi chiar şi cu 55 de lei sau 70, însă există şi bijuterii cu ceramică şi aur, care sunt ceva mai scumpe, iar invitaţia la cumpărături rămâne valabilă şi după festival, în Piaţa Muzeului.  

Citeşte şi: Lucian Mîndruță la Cluj: „M-am târguit cu taximetristul pentru bacșis”

Comenteaza