Ce au decis să facă Kate Middleton şi prinţul William pentru a le oferi copiilor lor „mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei”

Ce au decis să facă Kate Middleton şi prinţul William pentru a le oferi copiilor lor „mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei”

Prinţul William şi soţia sa Kate au decis să părăsească centrul Londrei „pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal, pe cât posibil”, a afirmat o sursă apropiată cuplului.

Prinţul William şi soţia sa Kate vor părăsi centrul Londrei pentru a se instala în vecinătatea castelului Windsor, acolo unde locuieşte regina Elizabeth II, o alegere dictată de copiii lor, au anunţat luni reprezentanţii lor.

„Este o decizie pe care cei doi părinţi au luat-o pentru a le oferi copiilor un start în viaţă normal pe cât posibil”, a explicat o sursă apropiată cuplului, citată de agenţia Press Association.

„Au vrut să le poată oferi lui George, Charlotte şi Louis puţin mai multă libertate decât în ​​centrul Londrei”, potrivit aceleiaşi surse. George, în vârstă de nouă ani, este al treilea în linia succesorală după bunicul său Charles, în vârstă de 73 de ani, şi după tatăl său William.

El, sora lui Charlotte (7 ani) şi fratele său Louis (4 ani) vor fi educaţi într-o şcoală privată. Şcoala din Lambrook, situată la 20 de minute cu maşina de Windsor, oferă un internat, dar cei doi fraţi mai mari vor fi elevi de zi. Închirierea cabanei Adelaide la moşia regală şi mutarea vor fi plătite de cuplu din fondurile lor personale, la fel şi taxele şcolare ale celor trei copii, estimate la 53.000 de lire sterline (62.500 de euro) pe an, scrie News.ro.

Ducele şi ducesa de Cambridge îşi vor păstra totuşi baza în Kensington, un loc reprezentantiv al activităţilor lor, aşa cum este Palatul Buckingham pentru regină.

Comenteaza