Cel mai celebru YouTuber din lume se află la Cluj-Napoca. Mr. Beast ar filma în Salina Turda, iată și motivul închiderii obiectivului turistic

Cel mai celebru YouTuber din lume se află la Cluj-Napoca. Mr. Beast ar filma în Salina Turda, iată și motivul închiderii obiectivului turistic
| Foto: Captură video reddit.com - r/Romania romaniafish

Cel mai urmărit YouTuber, Mr. Beast s-ar afla în județul Cluj, iar Salina Turda ar fi devenit platoul lui de filmare timp de câteva zile.

Potrivit unor informații apărute în spațiul public, Mr. Beast, cel mai urmărit YouTuber din lume s-ar afla la Cluj.

În mediul online au apărut mai multe zvonuri despre acesta cum că ar fi fost văzut în Cluj-Napoca și în Turda, unde ar fi filmat un clip la Salină.

Acesta ar putea fi motivul pentru care Salina Turda a fost închisă între 7-13 iulie 2024, faptul că Mr. Beast ar fi filmat acolo un documentar.

„Dragii noștri vizitatori, vă pregătim o surpriză de proporții! În intervalul 7-13 iulie 2024 Salina Turda va fi casa unui proiect unic, pe care promitem să vi-l împărtășim la momentul oportun! Vă rugăm așadar, respectuos, să vă devansați ori amânați vizita cu o săptămână! Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare. În perioada 7 iulie 2024 - 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar. De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, a transmis conducerea societății Salina Turda SA.

Mr. Beast, pe numele său real James Stephen Donaldson este YouTuberul cu cei mai mulți abonați, peste 300 de milioane, iar clipurile sale însumează peste 54 de miliarde de vizualizări.

Conform Forbes, tânărul de 26 de ani ar avea o avere de 54 milioane de dolari.

Comenteaza