Clujeanca Vlăduța Lupău a povestit despre drama vieții sale: ”Am stat o zi și jumătate în comă”

Clujeanca Vlăduța Lupău a povestit despre drama vieții sale: ”Am stat o zi și jumătate în comă”
| Foto: facebook.com/vladutalupau

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Tânăra a relatat în detaliu episodul care i-a marcat viața.

Cunoscuta artistă a făcut dezvăluirile în cadrul emisiunii "La Măruță" de la Pro TV, totul petrecându-se pe când Vlăduța nu avea decât 17 ani și era în clasa a XI-a.

"Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos cu fratele meu și cu un vecin. Un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea, le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae", a declarat vedeta.

"Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns la spital. M-am lovit la cap și la bazin, am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice", a completat Vlăduța Lupău.

Cântăreața s-a referit și la șoferul neatent, precizând că acesta era bolnav de diabet și că nu-și făcuse injecțiile cu insulină.

”Era un fel de curier, venea dinspre Oradea și mergea spre Cluj. A adormit pentru că a condus foarte mult timp și era și bolnav de diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul începuse, iar după un an ne-a sunat avocatul și ne-a zis că procesul se oprește pentru că respectivul șofer a murit tot într-un accident de mașină, tot adormit la volan”, a afirmat Vlăduța Lupău, potrivit ziare.com.

Comenteaza