Clujeanca Vlăduța Lupău a primit un cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, fotbalistul Adi Rus

Clujeanca Vlăduța Lupău a primit un cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, fotbalistul Adi Rus

În octombrie 2019, cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău și fotbalistul Adi Rus au devenit soț și soție. Acum, după doi ani, soțul Vlăduței s-a gândit să-i facă un cadou special.

Prima dată au făcut cununia civilă, iar mai apoi cea religioasă, într-un cadru restrâns. Acum, cei doi sărbătoresc doi ani de când au devenit soț și soție, așa că fotbalistul și-a surprins jumătatea. I-a dăruit un cadou de zeci de mii de euro.

Vlăduța Lupău a avut astăzi parte de o surpriză de proporții. În urmă cu doar câteva ore, artista a primit de la soțul ei un buchet uriaș de trandafiri. Bărbatul i-a oferit florile și i-a spus: „La mulți ani! Cadoul e și în spatele meu”, a spus Adi Rus în cadrul unui video postat pe contrul de Instagram al cântăreței.

Cadoul la care făcea referire acesta este o mașină roșie, marca Mercedes. Vlăduța Lupău a primit cu ocazia a doi ani de căsătorie un autoturism. „Oooo, Dumnezeule, ce-i asta? Ce-i asta”, au fost cuvintele pe care cântăreața le-a repetat după ce și-a primit mașina.

Clujeanca Vlăduța Lupău a primit un cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, fotbalistul Adi Rus

Ulterior, pe Instagram, ea a mai declarat că nu se aștepta să aibă parte de o așa surpriză din partea lui Adi Rus. „Sunt super, super, super fericită și vreau să vă și mulțumesc celor care vă bucurați odată cu mine. Nu mă așteptam deloc, adică deloc la această surpriză. Am crezut că mă duce în vreun city-break sau o fază de genul asta.

Nu a avut nici el răbdare până să împlinim noi doi ani, a venit astăzi mai repede. S-a întâmplat așa, în parcare, vecinii acolo, se uita lumea. În fine, eu sunt foarte fericită și mulți mi-ați scris că sunt gravidă. Din păcate, nu, dar și dacă făceam testul și eram gravidă nu cred că îl puneam imediat pe Instagram.”, a mai povestit Vlăduța Lupău în mediul online, potrivit libertatea.ro.

Comenteaza